17 september 2015

PvdA-leden, we hebben je nodg

‘Nooit eerder hadden we je zo hard nodig.’ Zo begint een brief van voorzitter Ivo Boddé van PvdA Meierijstad aan de leden in de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Of die leden toch maar vooral naar de algemene ledenvergadering willen komen, Op 23 september is het te doen, aan de Noordkade. Aanvang 19.30 uur.

PvdA Meierijstad maakt zich op voor de verkiezingen. ‘En daar hebben we je bij nodig,’ aldus Ivo. ‘Zodat we in januari 2017 in de nieuwe gemeente van start gaan met een krachtige fractie en een goede wethouder in het college.’

Inspirerend

Op 23 september a.s. gaat het beginnen. Tijdens een vast en zeker inspirerende algemene ledenvergadering aan de Noordkade in Veghel (aanvang 20.00 uur, vooraf vanaf 19.30 uur rondleiding). We zoeken mensen die meedenken over het verkiezingsprogramma. Er aan schrijven ook. Mensen die flyeren en canvassen. Die in weer en wind flyers huis aan huis bezorgen. Die zich kandideren voor de gemeenteraad.

Ivo: ‘Slimme hoofden, handige handen en onvermoeibare voeten – die hebben we nodig. Niet voor onszelf en niet eens voor de PvdA. We hebben je nodig voor de inwoners van het toekomstige Meierijstad die rekenen op werk, goede zorg, goed onderwijs en een plezierige woonomgeving. Dat gaat niet vanzelf. Dat gaat niet zonder jou.’

Zorg dat je erbij bent

De boodschap dus aan de leden van de PvdA: zorg dat je erbij bent, woensdag 23 september a.s. En als je onverhoopt er niet bij kunt zijn: laat per mail even weten wat je kan en wil doen: pvda.schijndel@hotmail.com.