Gemeente Meierijstad zoekt naar grotere aantrekkingskracht nieuwjaarsreceptie

Door Henk Engelmoer op 26 maart 2019

Het College van B&W heeft geantwoord op vragen van de PvdA-fractie in Meierijstad over de huidige opzet van de gemeentelijke nieuwjaarsbijeenkomst.

Het College van B&W van Meierijstad laat weten het met de PvdA eens te zijn dat een nieuwjaarsreceptie “een mooie start moet zijn van het nieuwe jaar moet zijn, waar zo veel mogelijk inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten”.
Het College benadrukt in het antwoord dat de huidige nieuwjaarsontmoeting al mag rekenen op een goede opkomst, maar spreekt ook de ambitie uit dat de hele gemeenschap van Meierijstad goed vertegenwoordigd is.
Gevraagd naar mogelijke verbeterpunten zegt het College: “Direct na de evaluatie van de nieuwjaarsontmoeting 2019 – begin januari 2019 – hebben we een opdracht gegeven aan de organisatie om, samen met diverse vertegenwoordigers vanuit bedrijven en organisaties, te kijken hoe de aantrekkingskracht van onze nieuwjaarsontmoeting kan worden vergroot. In overleg met onze partners kijken we dan ook naar locatie, moment, uitnodiging en opzet.”

Henk Engelmoer

Henk Engelmoer

Henk Engelmoer is bestuurslid van de PvdA in Meierijstad en als zodanig verantwoordelijk voor communicatie en mediabeleid

Meer over Henk Engelmoer